foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


06-70-335-1074
kocsismoni@freemail.hu
Kocsis Mónika

Kocsis Mónika

Sminkes, kozmetikus - esküvőkre és alkalmakra

Sminkest, kozmetikus találni Budapesten és pest megyében nem nehéz dolog. Óriási a választék a sminkesek között. Sajnos az elmúlt évek tapasztalataiból egyértelműen kiderült, hogy nem mindegy melyik sminkes választjuk esküvőre, rendezvényre, fotózásra vagy egy családi ünnep kapcsán. Egy profi sminkes maximálisan kitudja szolgálni elképzeléseinket, tudja mi áll jól a vendégnek és a maximálisat kihozza az elképzeléseiből. Olcsó és még olcsóbb sminkest találni elég könnyű  dolog, de profi, tapasztalt sminkest már sokkal nagyobb kihívás. 

Ezért biztosítok ingyenes telefonos tanácsadást, majd pedig találkozás esetén az igazi smink előtt még egy próba sminket is. Így 100%-ban a vendégem elképzeléseit tudom megvalósítani a sminkkel és garantált lesz a siker. 

Sminkes elképzeléseivel kapcsolatban bátran forduljon hozzám bizalommal Budapesten, pest megyében és természetesen országosan is.

Mobil: 06/70-335-1074

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


Profi smink esküvőkre, sminkelés alkalmakra - Kocsis Mónika sminkes: 06/70-335-1074