foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


06-70-335-1074
kocsismoni@freemail.hu
Kocsis Mónika

Kocsis Mónika

Sminkes, kozmetikus - esküvőkre és alkalmakra

esküvői dekorációkfotósesküvőredonylink adatbázis

 Partnerünk: az Esküvőszerkesztő.hu

Egy esküvő szervezése bizony komoly előkészületet igényel. Nem elég hetekkel előtte leülni és összeírni, majd megszervezni az elképzeléseket, hanem már hónapokkal, olykor akár fél évvel vagy évvel hamarabb el kell kezdeni összetenni a Nagy Nap apró kis részleteit. Én is igazából saját esküvőmön tapasztaltam meg, hogy mennyire összetett és mennyire rohanós, stresszes tud lenni ez a főként a menyasszonyok számára olyan egyedülálló és fontos esemény. Különösen akkor, ha nem fordítunk rá elég időt, türelmet és nem vagyunk tisztában a menyegzőnkkel együtt járó költségekkel. Mindezeknek az elkerülésére, a házasság előtt álló párok, azaz a ti segítségetekre hoztam létre ezt a csupán tájékoztatást szolgáló weboldalt, hogy eligazítást adjak az esküvőtökhöz kapcsolódó szolgáltatásokról, valamint az örökké kérdéses és mindenkit általában érzékenyen érintő anyagi vonzatról.

A folyamatosan frissülő tartalom igen fontos a web oldalunk életében. Nem csak az a fontos, hogy a web oldalunk jól kezelhető és mutatós legyen, hanem az is, hogy a google keresőjében minél előkelőbb helyezést érjen el bizonyos kulcsszavakra. Ez általában a keresőoptimalizálás elvégzése után történhet, hiszen erős linkek, valamint jó minőségű tartalmak kellenek ahhoz, hogy könnyen megtaláljanak minket a leendő ügyfelek.

Kerékpárbolt

A kerékpározás és a szépség nem áll olyan messze egymástól mint gondoljuk. Az egészséges élet szerves része a sportolás. És az egyik legnépszerűbb sport pedig hazánkban a kerékpározás. A rendszeres kerékpározás kiváló cardio edzés. Növeli erőnlétünket és formálja alakunkat. A kerékpározáshoz megfelelő kerékpár is szükséges, melyet kerékpárboltokban kaphatunk meg szakértőktől. Ma már a kerékpárboltokban Budapesten és vidéken több mint 20-30 féle márka, több mint 15 fajta modelljéből válogathatunk kedvünkre, illetve pénztárcánk függvényében. Érdemes a kerékpár vásárlást szakértőkre bízni, hiszen döntésünk hosszú évekig meghatározza majd a kerékpározáshoz való hozzáállásunkat. 

linkgyűjtemény

Linkelek.hu webkatalógus linkgyűjtemény és linkkatalógus

LinkManó linkek


Profi smink esküvőkre, sminkelés alkalmakra - Kocsis Mónika sminkes: 06/70-335-1074