foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


06-70-335-1074
kocsismoni@freemail.hu
Kocsis Mónika

Kocsis Mónika

Sminkes, kozmetikus - esküvőkre és alkalmakra

Ráncfeltöltés helyett rádiófrekvenciás ránctalanítás

Az arcon és dekoltázson megjelenő apró és mélyebb ráncokat okozhatja genetikai hajlam és az életmód is. 30 éves kor felett már érdemes odafigyelni a bőr és a ráncok állapotára és minél előbb elkezdeni a megelőző kezeléseket, illetve a kialakult ráncok elmélyülését megakadályozni. Ez hosszútávon biztosítja azt, hogy megőrizd bőröd fiatalságát, rugalmasságát.
 
A rádiófrekvenciás arckezelés mellékhatások és fájdalom nélkül nyújt természetes alternatívát a kémiai ráncfeltöltésre. Megelőzésre és már kialakult mélyebb ráncokra is rendkívül hatékony. Az eredmény pedig ragyogó, ránctalan bőr hosszú időn keresztül.


 
A rádiófrekvenciás arckezelés során a bőrfelszín és a bőr mélyebb rétegei a rádiófrekvenciás energia hatására felmelegednek. Ezáltal a bőrben elindul a kollagén és elasztin termelődés, a ráncok belülről, természetes módon töltődnek fel. A kezelést hexapoláris (hatpólusú) rádiófrekvenciás fejjel végezzük, amely az elérhető legfejlettebb és legeredményesebb technológia.
 
A rádiófrekvenciás arckezelés menete
 
A kezelések megkezdése előtt teljes körű bőr-állapot felmérést végzünk.
Kezelhető területek: arc, toka, dekoltázs.  A kezelés alkalmanként 20-40 percet vesz igénybe. A kezeléseket alkalmanként és kúraszerűen is igénybe lehet venni.
A kezelendő területet a bőr típusának és állapotának megfelelő krémmel kenjük be, majd a kezelőfejet lassan mozgatva fokozatosan végigmegyünk a teljes kezelendő területen. A kezelés nagyon kellemes, teljesen fájdalommentes, utána rutinszerűen folytatható a napi tevékenység.
 
A rádiófrekvenciás kezelés előnyei

A kezelés hatására fokozódik a bőrben a kollagén és elasztin termelődés, a bőr megfiatalodik, a mélyebb ráncok is feltöltődnek. Az arcon található különböző bőrhibák, hegek nagymértékben javulnak. A kezelés nem jár fájdalommal, teljesen kockázat és mellékhatás mentes, az eredmény hosszú ideig tart.

 

Keressen elérhetőségeimen bizalommal!

 

linkgyűjtemény

http://www.konyvjelzo.info/


Profi smink esküvőkre, sminkelés alkalmakra - Kocsis Mónika sminkes: 06/70-335-1074