foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


06-70-335-1074
kocsismoni@freemail.hu
Kocsis Mónika

Kocsis Mónika

Sminkes, kozmetikus - esküvőkre és alkalmakra

Kozmetikus

Kozmetikus Budapest és Kispest

Kozmetikusként célom, hogy professzionális kozmetikai szolgáltatást nyújtsak minden vendégemnek. Kifejezetten ügyelve arra, hogy személyre szabott kezeléssorozatokat és kiváló minőségű termékek használjak, így biztosítva a maximális elégedettséget.

Munkám során az egyik legfontosabb, hogy a vendégem jól érezze magát és elégedett legyen a kozmetikai kezeléssel. Ehhez nyugtató, pihentető környezetet teremtek, így mindenki kikapcsolódhat arra az egy-két órára, amit a kozmetikai kezelésem alatt tölt. Munkámat Kispesten illetve Budapesten egyéni megállapodást alapján bárhol szívesen elvégzem

Tapasztalataim szerint ennyi befeketetés mind időben, mind pedig pénzben minden nő megérdemel, hogy arra az időre, amíg szépül kizárja a külvilágot és csak saját magával törödjön. 

 

Miért érdemes kozmetikushoz járni?

Bőrünket nap mint nap sok megpróbáltatás éri.Azon túl,hogy otthon megfelelően ápoljuk a bőrünket,érdemes legalább évszakonként egyszer ellátogatni a kozmetikába egy tisztító kezelésre.Ennek eredményeképpen kitisztulnak a pólusok,sokkal jobban és eredményesebben szívódnak be a krémek,hatóanyagok valamint jobban lélegzik a bőr is.Fontos,hogy minden évszakban a bőrünknek megfelelő krémet használjunk,pl nyáron mindig lapuljon a táskánkban egy uv szűrős hidratáló krém valamint naptej,melyet ne csak napozáskor használjunk.Télen pedig aktívabb,táplálóbb krémre lesz szükségünk.A kozmetikus is mindig az évszaknak és a bőrünknek megfelelő kezeléseket fogja javasolni,elvégezni,melyek hozzásegítenek,hogy egész évben szép,egészséges és üde bőrünk legyen.

 

Ne féljen feltenni, írjon nekem bátran!

Hívjon Bátran: 06/70-335-1074 


Profi smink esküvőkre, sminkelés alkalmakra - Kocsis Mónika sminkes: 06/70-335-1074